Inschrijving
regenbooglogo marc
 

 

 

 

MCj03343680000[1]

  Tessenderlo, 26 oktober 2018

 

Beste ouders,

 

Zeer belangrijk in de maand november is onze SMULDAG. Deze gaat door op vrijdag 16 november in zaal ’t LOO in Tessenderlo. Tussen 17u en 21u kan je daar smullen van lekkere spaghetti, gehaktballetjes, ribbetjes, kip of een koude schotel. Het oudercomité en het schoolteam nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan deze smuldag. Het geld dat we hiermee verdienen, gaat rechtstreeks naar spullen voor de kinderen van onze school! Na de vakantie krijgen alle leerlingen een kaart mee om je bestelling op te noteren. Op 13 november moeten de kaarten binnen zijn om de bestellingen op tijd in orde te kunnen maken. Je kan ook bellen naar de school om te bestellen!

Het wordt steeds vroeger donker en ’s morgens is het nu donker als de kinderen op de bus stappen of met de fiets naar school komen. Vergeet niet de FLUO-hesjes te dragen! Kinderen met zo’n fluovestje zijn veel beter zichtbaar op straat en lopen minder kans op een ongeluk.

Verder zal er op vrijdag 23 november een pedagogische studiedag plaatsvinden voor de leerkrachten. Op deze dag hebben de leerlingen dus geen school.

 

Geniet van een weekje vakantie, dat zullen wij ook doen!

 

Het Schoolteam

   
naar overzicht