Inschrijving
regenbooglogo marc
 

 

Beste ouders,

In de maanden maart en april hebben jullie samen met de kinderen erg hard gewerkt voor onze school. Jullie hebben wafels verkocht en batterijen ingezameld. We willen jullie dan ook heel hard bedanken voor jullie inzet. Dankzij deze initiatieven kunnen onze kinderen weer heel wat leuke activiteiten doen.

Elke maand werken we rond een aandachtspunt over gezondheid. Voor de maand mei is dit buitenspelen. We zouden willen vragen om in de mate van het mogelijke de kinderen een half uurtje per dag buiten te laten spelen.

In mei gaan er heel wat klassen naar het verkeerspark. Hier leren we hoe we ons op een veilige manier kunnen verplaatsen in het verkeer. De compostmeesters komen nog eens op bezoek en de klassen van mini-team 3 gaan allerlei dingen leren over afval beheren. Het zal dus een drukke maand worden.

Verder zijn er in mei heel wat vrije dagen waarop er geen school is. Zo starten we al met 1 mei de dag van de arbeid. Let op want ook op 30 april staat er een vrije dag gepland. Op 10 mei is het Hemelvaart en op 11 mei is er een brugdag. Tenslotte is er nog Pinkstermaandag op 21 mei.

Wij wensen jullie een gevulde, leerrijke maand mei!

Het Schoolteam

 

   
naar overzicht